NederlandsEnglish
Algemeen
Projectontwikkeling
Projectontwikkeling

Projectontwikkeling omvat het gehele proces van Idee tot realisatie van vastgoed of een infrastructureel object. Door onze combinatie van technische, financiële en commerciële kennis zijn wij in staat om zelfstandig projecten te initiëren.

Onze werkwijze is hierbij als volgt:

  • Idee
  • Marktonderzoek
  • Concept Ontwerp
  • Financieel model en analyse
  • Businessplan
  • Detail Ontwerp
  • Realisatie

Ons creatieve team is continue bezig met het monitoren van de maatschappij en het bedenken van nieuwe Ideëen op basis van de trends die wij waarnemen. Vervolgens start een proces van marktonderzoek, conceptueel ontwerp en financiële analyse. Met dit laatste instrument wordt bepaald of het project economisch levensvatbaar en rendabel zal zijn. Bovendien wordt inzichtelijk of financiering door een externe partij (bank of investeringsmaatschappij) haalbaar is. Zaken als de Netto Contante Waarde, Payback Period worden bepaald.

Bovenstaand proces mondt uiteindelijk uit in een Business Plan, dat de basis is voor de financiering en realisatie.

Daarnaast zijn wij in staat om aan klanten diverse diensten te leveren die gerelateerd zijn aan het ontwikkelen van projecten, in de diverse stadia van het project.

Hierbij moet gedacht worden aan het uitwerken van Ideëen, het doen van quick scans, het opstellen van business plannen, het maken van kostenramingen, de financiële analyse enz.

Project Amaresa Resort (Thailand)
Amaresa Resort is een tropisch sco-style resort op het eiland Koh Phangan in Zuid Thailand dat is ontwikkeld en gerealiseerd door Prolusion. Na het bestuderen van de trend dat mensen steeds meer op zoek zijn naar rustieke idylische plekken om de haast en stress van alledag te ontvluchten, besloten we om een resort te ontwikkelen in een kalme afgelegen groene omgeving met uitzicht over de zee. Het ontwerp omvatte het Masterplan, de bungalows en voorzieningen zoals electra en water. Het resort is inmiddels 5 jaar operationeel. Voor meer informatie zie www.amaresa.co.th.
 


© Copyright 2008 - 2019 Prolusion B.V. - Development www.plainit.eu